*
  
*
*
*
Login 
   Register 
Ingram Micro
Har ett brett sortiment med mer än 35.000 artiklar från världens 100 ledande leverantörer. Det är viktigt för oss att våra leverantörer har effektiva system för e-handel och orderhantering samt en kostnadseffektiv logistik och distribution. Klicka på logo för mer info.
PowerBit
PowerBit Security levererar produkter från världens ledande tillverkare inom IT-säkerhet och data/tele-kommunikation. Vi ger teknikstöd, utbildning och rådgivning till kunder och återförsäljare vilket borgar för en trygg lösning till kund. Försäljning till slutkund sker dock enbart genom vårt återförsäljarnät. Vi hjälper gärna till med förslag på lösningar och lämplig återförsäljare i Ert område. Klicka på logo för mer info.
Deltaco
Största delen av marknaden är fortfarande i Sverige, Finland och Danmark där Deltaco ger service och levererar produkter till cirka 5000 kunder i IT-, installation- och TIME-segmenten varje dag. Kundkretsen omfattar bland annat distributörer, datorbutiker, installatörer, industrier, PC-kunder, postorderföretag, varuhus och återförsäljare. Klicka på logo för mer info.
Syntax Data AB
Omicron Syntax Data AB Utvecklar och säljer KeyConcept, Incidentrapportering. Incidenthantering. Samlad bild av pågående säkerhetsaktiviteter i en central, krypterad databas. Uppsamling och skydd av alla dokument, kontakter och händelser. Realtidsrapportering, utredning och hantering av alla incidenter. Se Omicron Syntax Data AB:s hemsida för mer information. Klicka på logo för mer info.
Stej Internet Services AB
Stej är marknadsledande som svensk leverantör av e-postsäkerhetstjänster i molnet. Med tjänster baserad på high end-teknik hjälper vi företag och organisationer att få en trygg och väl fungerande e-postmiljö fri från spam och virus, utan leveransproblem och förlorade e-postmeddelanden. Klicka på logo för mer info.
 
Techdata AB
TD Tech Data AB är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med ca 250 medarbetare på det nordiska huvudkontoret i Spånga, norr om Stockholm. Tech Data har lokalkontor i Danmark, Norge och Finland och omsätter ca 12 miljarder kronor på den nordiska marknaden. Klicka på logo för mer info.
 
Order AB
Vi lagerför ca 7.000 artiklar: telefoni, telefonitillbehör, TV, DVD, Mp3, lagringsmedia, förvaring samt tillbehör till vita och bruna varor, dvs det mesta inom konsumentelektronik. Utöver de lagerförda artiklarna kan vi erbjuda produkter från ett antal ledande fabrikanter. Klicka på logo för mer info.
 
 Copyright 2004 Bentab IT AB